Pachet pompare GRAF, tip House Aqua Center Silentio Press pentru apa pluviala

GRAF Aqua-Center Silentio Press este sistemul central de control pentru sistemul de colectare a apei de ploaie. Microelectronica controleaza si reglează intregul sistem.

Pompa si unitatile procesoare sunt instalate intr-un sistem compact, iar supapa de comutare este controlata de senzori si deschide admisia de apa potabila catre reteaua de apa de serviciu atunci cand nivelul apei este scazut in rezervor.

Aqua-Center Silentio Press revine la functionarea cu apa de ploaie chiar si dupa o ploaie scurta, daca se acumuleaza apa in rezervor.

Aqua-Center Silentio Press este testata în conformitate cu normele de siguranta DIN 1988 și EN 1717 si poate fi instalata fara probleme deasupra nivelului de contrapresiune, prin conectarea unui dispozitiv de ridicare la preaplin. Instalarea este posibilă și sub nivelul contrapresiunii. 

Contine o pompa centrifuga silentioasa, cu mai multe trepte, cu autoamorsare, cu putere profesionala, instalata in carcasa izolata fonic. Aqua-Center Silentio Press este gata de conectare – acest lucru faciliteaza o pornire simpla si rapida.

Pretabila pentru distante mai mari intre rezervor si canalizarea casei (> 15 m) avand inclusa pompa submersibila 300 A ca pompa de presiune, optional cu unitate de curatare automata a filtrului.
Clatirea regulata a rezervorului de apa potabilă previne contaminarea microbiana.
Afisaj digital al starii de functionare si al nivelului din rezervor.
Protectia integrata impotriva functionarii uscate previne deteriorarea in cazul lipsei de apa si garanteaza o functionare in siguranta datorită panoului de comanda cu microprocesor (poate fi ajustat individual), si care afiseaza presiunea de functionare.
Control automat al unitatii de curatare a filtrului Opticlean®, intervalele de curățare pot fi programate.
Pompele rotative KSB de inalta calitate si de inalta performanta garanteaza o functionare indelungata si sigura a sistemului (KSB Superinox 15/4 sau 25/4).

Garantia este de 24 de luni pentru aplicatie. Produsul este certificat CE, DiBt, TUV, ISO.

Asiguram livrare pe tot teritoriul Romaniei, oferim optional asistenta la montaj si servicii de post-garantie.

Caracteristici particulare pentru Pachet pompare GRAF, tip House Aqua Center Silentio Press pentru apa pluviala:

Pachetul GRAF Aqua-Center Silentio Press este compus din:

  • Modul de alimentare cu apa potabila Aqua-Center Silentio Press, inclusiv instalatii de apa menajere si pompa submersibila 300 A;
  • Unitate de curatare interna;
  • Unitate de curatare automata a filtrelor;
  • Filtru cu flux reversibil;
  • Conducta de perete DN 150 (6 ");
  • Set de etichetare;
  • Furtun special de aspiratie si presiune de 25 m (82') 25 mm (1").

Copyright Instal Pompe 2021. Toate drepturile rezervate

Web Design by Media Serv