Bioactivator ecologic HABA, tip Eco9 Oxy Start

Cod produs: OxyStart

Bioactivatorul ecologic Eco9 OXY START este utilizat la pornire si dupa fiecare golire (vidanjare) a statiei de epurare biologica. In timpul golirii, flora bacteriana naturala responsabila pentru buna functionare a statiei de tratare si mentinerea echilibrului biologic este indepartata impreuna cu impuritatile.

Bioactivatorul ecologic Eco9 OXY START determina reconstructia rapida a florei bacteriene din rezervor.

APLICARE:

Bioactivatorul ecologic Eco9 OXY START este o biopreparare specializata pentru pornirea instalatiilor de epurare biologica, care trebuie utilizata dupa fiecare golire a rezervorului statiei de epurare.

COMPOZITIE SI FUNCTIONARE:

Biopreparatul ecologic ECO9 OXY START include un nutrient initiator si un mix corespunzator de microorganisme benefice, cu efect strict directional.

Efectul de pornire si regenerare a florei bacteriene facute in mod corespunzator cu bioactivatorul Eco9 OXY START, este de a creste eficienta tratarii apelor uzate si de a suprima mirosurile neplacute, in special in faza de pornire a dispozitivului.

DOZARE SI INSTRUCTIUNI:

Bioactivatorul ecologic Eco9 OXY START se dizolva in 5 litri de apa calduta (max 32° C) sise lasa solutia timp de 30-60 minute.

Turnati solutia in camera de aerisire a apelor reziduale.

Ambalajul este suficient pentru a inocula o statie de epurare care serveste pana la 1,5 mc de canalizare pe zi. Pentru instalatiile de tratament mai mari, cresteti doza. Spalati-va mainile dupa utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor.

Caracteristici particulare pentru Bioactivator ecologic HABA, tip Eco9 Oxy Start:

  • Greutate: 250 g;
  • Ecologic.

Copyright Instal Pompe 2021. Toate drepturile rezervate

Web Design by Media Serv