Companie

CINE SUNTEM?

INSTAL POMPE GRUP este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor, creata pentru a veni in sprijinul tuturor celor interesati in achizionarea si sau instalarea echipamentelor de pompare, epurare, canalizare, drenare si recuperare apa pluviala. Scopul nostru este de a oferi cele mai fiabile si simple solutii adaptate strict proiectelor Dvs.

CE OFERIM?

Oferim solutii personalizate care urmaresc obiectivele clientilor nostri, fie ca este un proiect simplu sau unul complex, cream solutia pentru fiecare in parte. Configuram si oferim consultanta tehnica de specialitate adaptata cerintelor fiecarui client, solutiile oferite avand suportul tehnic si expertiza producatorilor si partenerilor nostri.

Fiecare proiect lansat il dezvoltam investind cunostinte solide, pasiune si entuziasm.

Livram, montam si punem in functiune: fose septice, statii de epurare, rezervoare de apa, pompe apa uzata, pompe submersibile, statii de pompare, separatoare de hidrocarburi si uleiuri, separatoare de grasimi, sisteme de captare si recuperare apa pluviala.

Oferim servicii pentru aceste produse: mentenanta, garantie, post garantie, consultanta tehnica, de specialitate.

CE NE PROPUNEM?

Intreaga gama de produse o recomandam potentialilor clienti cu toata convingerea ca vor achizitiona produse de calitate, la standarde occidentale.

La baza dezvoltarii noastre a stat si va sta preocuparea constanta pentru solutii sigure si durabile si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri.

CE GARANTAM?

Apeland la serviciile noastre aveti certitudinea unei relatii productive si de succes care va determina fidelizarea Dvs. in randul clientilor nostri.

Va asteptam!

Istoric companie

AUGUST 2008

Din dorinta de a acoperi cerintele tot mai mari ale pietei de profil, am pornit proiectul Instal Pompe Grup, cu convingerea ca vom putea oferi cele mai calitative solutii la necesitatile unei piete in continua dezvoltare.

SEPTEMBRIE 2008

Am incheiat parteneriate cu doua dintre cele mai puternice companii de profil din Europa – OTTO GRAF GMBH si JUNG PUMPEN GMBH din Germania.

MARTIE 2010

Am devenit distribuitori al brandului de compresoare de aer, suflante si sisteme de aerare IN-ECO S.p.o.l din Slovacia.

MAI 2014

Incepem colaborarea cu producatorul HABA Polonia pentru separatoare de hidrocarburi si uleiuri, separatoare de grasimi, rezervoare de stocare apa si gama profesionala de bioactivatori ECO9.

APRILIE 2016

Avand in vedere cerintele tot mai mari si mai diversificate ale pietei, am demarat un parteneriat solid cu producatorul sloven APLAST d.o.o. pentru distributia de rezervoare de stocare apa potabila, pluviala si menajera de medii si mari dimensiuni, precum si intreaga gama de separatoare de hidrocarburi si uleiuri cu filtru coalescent si by-pass.

SEPTEMBRIE 2018

La 10 ani de la infiintare, ne-am mutat in casa noua, inaugurand noul spatiu de birouri din Selimbar, astfel am creat un spatiu confortabil pentru intalnirile cu clientii nostri.

FEBRUARIE 2021

Am demarat constructia propriei hale de productie si depozitare in Parcul Industrial Sura Mica, judetul Sibiu.

Copyright Instal Pompe 2021. Toate drepturile rezervate

Web Design by Media Serv