Suntem puternici deoarece avem parteneri puternici. Calitatea inalta si experienta indelungata fac diferenta!

OTTO GRAF Germania

OTTO GRAF Germania

GRAF este producatorul nr.1 in Europa pentru rezervoare din polietilena si polipropilena si unul dintre cei mai mari producatori din lume pentru sisteme de management al apei curate, uzate si pluviale.

JUNG PUMPEN Germania

JUNG PUMPEN Germania

Compania Jung Pumpen - Germania produce si livreaza din anul 1924 cea mai complexa si de inalta calitate gama de produse destinate managementului apelor uzate rezidentiale si municipale.

APLAST Slovenia

APLAST Slovenia

APLAST ofera o gama variata de produse de inalta calitate, de la rezervoare de stocare a apei potabile, menajere pana la separatoare de grasimi si hidrocarburi.

IN-ECO Slovacia

IN-ECO Slovacia

Suflantele si pompele de aer si vid sub brand-ul IN-ECO, prin calitatea şi fiabilitatea sa, au câştigat mulţi clienţi mulţumiţi de pe piaţa europeana, implicit si cea romaneasca.

Haba

Haba

HABA RL este pe piața din 1993. Sunt un producator de top de separatoare de grasimi și hidrocarburi, sisteme de gestionare a apei pluviale, statii de pompare si biopreparate. De asemenea, produce piese turnate HDPE la comanda. Avand in vedere sentimentul de siguranta, confort si protectia mediului, creeaza produse care sunt rezultatul multor ani de munca, cercetare și respect pentru nevoile clientilor.

Sta-Rite Italia

Sta-Rite Italia

Fondată în 1934 in Italia cu numele NOCCHI, compania STA-RITE deservește cu echipamente de pompare peste 100 de țări la nivel global. Linia complexa de produse, calitatea și fiabilitatea acestora, ofera clienților solutiile de gospodarire a apelor curate si uzate de care au nevoie, atunci când și unde este nevoie.

Copyright Instal Pompe 2021. Toate drepturile rezervate

Web Design by Media Serv