Servicii de montaj, punere in functiune si intretinere tehnica periodica

Cu peste 10 ani experienta in domeniu, de la concepere si realizare, pana la intretinere si service, va oferim profesionist tot ceea ce va doriti din serviciile oferite.

Cateodata nu este de ajuns sa achizitionezi un echipament de epurare, pompare, filtrare etc. Chiar daca antreprenorul s-a ocupat de intreaga constructie si dvs ati facut doar efortul financiar sa nu va ganditi ca va opriti aici. Va puteti gasi in situatia neplacuta de a testa, pe propriul dumneavoastra nas, feluritele mirosuri specifice unui echipament de epurare, pompare infundat, care, in cele mai triste situatii, poate refula in proprietatea dvs.

Intretinerea corecta a echipamentelor de epurare, pompare, canalizare, in special a controlului instalatiei electronice, a filtrelor si a namolului, extragerea excesului de namol, masurarea concentratiei de oxigen si a temperaturii apei in rezervor, sunt cateva operatii uzuale ce prelungesc durata de viata si buna functionalitate, facand astfel eficienta investitia de achizitie.

O constatare periodica a starii de functionare a echipamentelor de epurare, pompare, canalizare va salveaza, de cele mai multe ori, de cheltuiala inlocuirii unui echipament prea deteriorat ca sa se mai poata repara.

Instal Pompe va pune la dispozitie toata gama de servicii necesare intretinerii echipamentului dumneavoastra:

  • constatarea starii de functionare a echipamentului;
  • intretinerea si servisarea echipamentului;
  • consultanta tehnica gratuita in alegerea echipamentelor de pompare si epurare necesare in managementul apelor uzate menajere si pluviale;
  • consultanta si asistenta la punerea lor in functiune si exploatarea acestora.

Efectuam lucrari de montaj, punere in functiune si intretinere tehnica periodica pentru intreaga gama de echipamente care fac parte din sistemul complet de canalizare (de gestionare a apelor uzate).

Operatiunile de service le asiguram atat clientilor, beneficiari ai produselor Instal Pompe – in perioada de garantie si postgarantie, cat si celorlalti clienti, detinatori de echipamente de pompare si epurare, in functie de solicitari, pe intreg teritoriul tarii. Va rugam sa utilizati datele de contact si sa ne transmiteti cererea dumneavoastra de oferta.

Vom fi la dispozitia dumneavoastra pe intreg teritoriul Romaniei!

Copyright Instal Pompe 2021. Toate drepturile rezervate

Web Design by Media Serv