Bioactivator ecologic HABA Eco9 Oxy Start

Cod produs: OxyStartS

Bioactivator ecologic HABA Eco9 Oxy Start

Eco9 OXY START este utilizat la pornire si dupa fiecare golire (vidanjare) a statiei de epurare biologica.

In timpul golirii, flora bacteriana naturala responsabila pentru buna functionare a statiei de tratare si mentinerea echilibrului biologic este indepartata impreuna cu impuritatile.

Eco9 OXY START determina reconstructia sa rapida in rezervor.

APLICARE: Eco9 OXY START este o biopreparare specializata pentru pornirea instalatiilor de epurare biologica, care trebuie utilizata dupa fiecare golire a rezervorului statiei de epurare.

COMPOZITIE SI FUNCTIONARE: Bioprepararea include un nutrient initiator si un mix corespunzator de microorganisme benefice, cu efect strict directional.

Efectul de pornire si regenerare a florei bacteriene facute in mod corespunzator cu Eco9 OXY START, este de a creste eficienta tratarii apelor uzate si de a suprima mirosurile neplacute, in special in faza de pornire a dispozitivului.

DOZARE SI INSTRUCTIUNI: Eco9 OXY START se dizolva in 5 litri de apa calduta (max 32 °C), se lasa solutia timp de 30-60 minute. Turnati intregul in camera de aerisire a apelor reziduale. Ambalajul este suficient pentru a inocula o statie de epurare care serveste pana la 1,5 m3 de canalizare pe zi.

Pentru instalatiile de tratament mai mari, cresteti doza. Spalati-va mainile dupa utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor.

Greutatea preparatului: 250g.

Bioactivator ecologic HABA Eco9 Oxy Start

  • Greutate: 250 g

Copyright Instal Pompe 2021. Toate drepturile rezervate

Web Design by Media Serv