Bioactivator ecologic HABA, tip Eco9 Start

Cod produs: ECO9Start

Bioactivator ecologic HABA Eco9 Start

Preparatul Eco9 START este utilizat la pornire si dupa fiecare golire a statiei de epurare menajera sau a foselor septice. in timpul golirii, flora bacteriana naturala responsabila pentru buna functionare a statiei de tratare si mentinerea echilibrului biologic este indepartata impreuna cu impuritatile.

Cu Eco9 START veti provoca reconstructia rapida a acestuia in rezervor.

COMPOZITIE sI ACTIUNE: Bioprepararea include un nutrient starter si o compozitie corespunzatoare de microorganisme nepatogene cu actiune strict directionata, care determina descompunerea si degradarea substantelor daunatoare: amoniac, nitriti, hidrogen sulfurat, indol, skatol, mercaptani, compusi fosfor si alti compusi organici mono- si multi-carbon.

Compozitul microbiologic are capacitatea de a lega metalele grele, de a directiona procesele de fermentare dorite, de a modifica pH-ul apei uzate si fecalelor lichide si de a inhiba foarte puternic dezvoltarea microorganismelor patogene, precum si de a distruge oua enzimatice si forme de spori ale insectelor si endoparazitelor.

DOZARE: Biopreparare Eco9 START se foloseste in 3 doze de 80 de grame pe coloana 2000-3000 litri in perioada de punere in functiune a statiei de epurare si dupa golirea completa a rezervorului.

Prima doza de 80g trebuie utilizata la o saptamana dupa inceperea statiei de tratament si urmatoarele doua doze la intervale saptamanale in vasul de toaleta sau direct la statia de tratament.

Dupa perioada de pornire, se recomanda utilizarea Eco9 MIX pentru a asigura functionarea optima a statiei de tratare.

Bioactivator ecologic HABA, tip Eco9 Start

  • Greutate: 250 g;
  • Ecologic.

Copyright Instal Pompe 2021. Toate drepturile rezervate

Web Design by Media Serv